چاپ کردن این صفحه


عملکرد ضعیف  پیمانکار دلیل تاخیر در احداث پل پل سفید

  • کد خبر: 2111104824
  • انتشار: 04 بهمن 1403 - 13:17

عمران عباسی کالی نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران شهرستان سوادکوه، یکی از اولویت‌های مهم توسعه را مسئله راه برشمرد و در رابطه با مسیر چهار باند کردن محور سوادکوه، با اشاره  به بازدید‌های مختلف ملی و استانی از راه‌های سوادکوه  و حضور هوشنگ بازوند سرپرست شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از پل پل‌سفید را مرحله گذار از نشست و دیدار به مرحله عملیاتی توصیف کرد.

به گزارش استناد نیوز، عمران عباسی کالی در رابطه با پل پلسفید ، عملکرد پیمانکار را از دلایل اصلی تاخیر در پل پل‌سفید ذکر کرد و افزود : تنها پیمانکار مقصر نیست منصفانه بنگریم  موانع دیگری هم وجود داشت ، در حال حاضر، برای سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ حدود ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار تعریف شد که از این میزان ۲۰۰ میلیارد تومان مربوط به امسال و ۴۰۰ میلیارد تومان آن برای سال آینده است.موضوع پل پل‌سفید را از قالب شهری، شهرستانی و استانی خارج کردیم و به عنوان طرح ملی تعریف شد.

نماینده مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی از تأمین اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی برای مسئله رانش منطقه جوارم خبر داد و در رابطه با پروژه الغدیر منطقه بالازیراب، هزینه حدود ۵۰ میلیاردی این پروژه را در برابر جان مردم ناچیز عنوان کرد و انجام آن را ضروری دانست.

عباسی،  موضوع حرائم را از مواردی اعلام کرد  که به مردم مازندران و شهرستان سوادکوه اجحاف شد که وجود خرده‌مالکی، موضوع ارث و مسائل فرهنگی استان در آن دیده نشد و از پیگیری بومی‌سازی موضوع نوار تآسیساتی در شمال کشور خبر داد و به مکاتبه با وزیر راه و شهرسازی از جمله کاهش حریم راه‌آهن از 100 متر به 37 اشاره کرد و پیگیری حذف ریل‌باس‌ها را از دغدغه‌های خود  ذکر کرد که توسط مدیر عامل شرکت راه آهن قول اختصاص ریل‌باس داده شد .

این مسئول  به اتصال دو شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی از مسیر ۱۲ کیلومتری جوارِم به بورخِنی اشاره کرد و با اذعان بر اینکه این جاده از زمان تأسیس (در اوایل انقلاب) تا کنون بهسازی نشده است، بر اهمیت پایدار کردن این مسیر تأکید کرد و گفت: پیگیری‌ها برای دریافت کد پروژه انجام شده تا در ۳ فاز این مسیر دسترسی دو شهرستان بهم وصل شود.

نماینده قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی با اشاره به اینکه بیمارستان شهدای زیراب فقط برای زیراب نیست  بلکه برای کل مسیر ترانزیتی سوادکوه و شهرستان سوادکوه با این وسعت سرزمینی است و در حال حاضر مکاتبات برای تجهیزات و ترفیع آن انجام شده است. از خیرین و کادر درمان بیمارستان تشکر کرد و از تقویت بیمارستان  در آینده خبر داد.

عباسی، سرانه آموزشی در پل سفید را اسفبار ذکر کرد و تأمین نیازمندی فضای آموزشی را جزو حداقل موارد برشمرد. و اظهار داشت :  با توجه به مواردی که در کمیسیون تلفیق برنامه‌ریزی شد، سال خوش‌یمنی برای آموزش و پرورش خواهد بود و اختصاص خودرو، ایجاد فرصت شغلی با عنوان سرایدار‌خدماتی(مدرسه‌یار) و توجه به حق‌التدریسی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها را از مصوبات است.

عباسی با بیان اینکه در حوزه انتخابیه در زمینه مخابرات و آن تن‌دهی اولویت با سوادکوه است، دلیل این امر را پهناوری و کوهستانی بودن و گردشگرپذیر بودن این شهرستان عنوان کرد و به ۳۶ طرح ارائه شده دراین حوزه اشاره کرد و گفت: مقرر شد تا ۲۰ طرح تا پایان سال انجام شود.

وی رانش زمین را بزرگترین پدیده طبیعی قرن دانست و با بیان اینکه سوادکوه، بستر رانش را دارد به ضرورت اولویت‌بندی‌ها برای اقدامات عملی اشاره و موضوع رانشی‌بودن امیرده، ممشی و پیت‌سرا و سایر مناطق را درد‌مندی مردم ذکر کرد و از برگزاری جلسه با متخصصان و مدیران مرتبط خبر داد که باید برای آن راه‌حل پیدا شود.

 این مسئول با بیان اینکه طبق قانون فاضلاب شهرهای زیر ۵۰ هزارنفر در استان انجام می‌شود، گفت: این اقدام در سه شهر الاشت، پل سفید و زیراب مقدور نیست و این درحالی است که باتوجه به اشباع خاک و خطرآفرین بودن شرایط شهرستان سوادکوه (بیشترین زمینه برای رانش در آن وجود دارد) نیازمند نگاه جدی ما و مدیریت شهرستان و استان است تا جزو اولویت‌ها قرار گیرد.

نماینده مجلس با بیان اینکه 60 روستای سوادکوه، تعیین محدوده نیستند و نمی‌توانند از حقوق قانونی و کسب اعتبارات استفاده کنند و اعتبار متوازن یک را در اختیار 5 فرماندار حوزه انتخابیه قرار دادیم که  9 روستا تعیین محدوده شدند و برای هر سال به تعداد روستا‌های تعیین‌محدوده‌شده اضافه خواهند شد.

نماینده حوزه انتخابیه ، نرخ بیکاری شهرستان سوادکوه را 16.8 (شانزده ممیز هشت) به عنوان بالاترین نرخ بیکاری مازندران اعلام کرد و بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف توانمندی‌های شهرستان اشاره کرد و گفت: در حوزه مهاجرت در سوادکوه، آنها که می‌آیند خوش‌نشین هستند و آنها که می‌روند همان نیروی کار هستند.

وی  با ابراز تاسف از کلنگ‌زنی پل شهید صادقی را پس از 7 سال ادامه داد:  بسیج سازندگی  گزینه متعهد و تلاشگر به نفع مردم برای احداث  مجدد پل است . و از اختصاص 250 میلیارد تومان تنخواه توسط مخبر سرپرست سابق ریاست‌جمهوری برای سیل گذشته تشکر کرد

نمایند مردم قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه‌شمالی، پسماند، راه، آب آشامیدنی و کشاورزی را از اولویت سه‌گانه مجمع نمایندگان استان مازندران ذکر کرد و بر اینکه  پسماند اولویت اول استان مازندران است تاکید کرد و گفت : باید با نگاه ملی حل شود که حل مشکل پسماند در حفظ جنگل‌های هیرکانی، عدم آلودگی سفره‌های زیرزمینی، سلامت و بهداشت مردم مؤثر خواهد بود .

نماینده مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع ساخت کارخانه فولاد در سوادکوه را «فقط در کاغذ» توصیف کرد که «همه‌جایش می‌لنگد» و با توجه به آب‌بَربودن صنعت فولاد خواستار تعهد آب منطقه‌ای برای عدم بهره‌برداری آن از آب رودخانه چِرات در فصل کشاورزی شد و با اشاره به تلاش برای رفع موانع و حضور این صنعت در حوزه انتخابیه، رفع مشکل برق آن را از اقدامات موثر عنوان کرد.



telegramestenadnews